کنترل فاز جدید فانوس سیستم
موجودی: در انبار
مشاهده جزئیات
کنترل فاز با نول برند فانوس سیستم ساخت ایران کنترل فاز قیمت
کنترل فاز جدید سه فاز فانوس سیستم،دارای سیستم True RMS و با قابلیت تشخیص قطع نول و یک فاز ، جابجایی فازها ، کاهش ولتاژ شبکه،افزایش ولتاژ شبکه وهمچنین تشخیص تقارن فازها بسیار دقیق و قابل استفاده در محیطهای صنعتی پر نویز میباشد.
این محصول در ظاهری زیبا و اندازه ای مناسب(سایز 2 کلید مینیاتوری) ارایه شده است.
این محصول دارای 3 سال گارانتی تعویض است.
جهت دانلود بروشور کنترل فاز ( کاتالوگ کنترل فاز ) اینجا کلیک کنید
کنترل فاز چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
کنترل فاز، یک رله الکترونیکی است که در صورتی که خطایی در ولتاژ ورودی اتفاق بیافتد خروجی رله آن قطع میشود. از این خاصیت برای محافظت دستگاهها ، موتور ها و وسایل برقی استفاده میگردد.
انواع کنترل فاز عبارتند از :
1- کنترل فاز تک فاز
2- کنترل فاز 3 فاز با نول
3- کنترل فاز 3 فاز بدون نول
4- سوپر کنترل فاز
کاتالوگ کنترل فاز ( نصب کنترل فاز ، تنظیم کنترل فاز،سیم کشی کنترل فاز ):
در کنترل فاز تک فاز که نام دیگر آن محافظ ولتاژ است فقط سطح ولتاژ بررسی میشود و در صورتی که از محدوده مجاز بیشتر یا کمتر شود خروجی را قطع میکند ولی در کنترل فازهای سه فاز به جز سطح ولتاژ ،توالی فازها، قطع شدن هر کدام از فازها و میزان تقارن فازها(آنبالانسی) بررسی میگردد.و در صورت بروز هر مشکلی در هر کدام از این موارد خروجی قطع میگردد.
معمولا برای هر کدام از موارد بالا یک چراغ(ال ای دی) روی دستگاه وجود دارد که مشخص کننده وجود اشکال(ارور) در آن مورد میباشد و در صورتی که هیچ مشکلی وجود نداشته باشد یک چراغ دیگر (معمولا سبز رنگ) روشن میشود که به معنای نبودن مشکل در ولتاژ شبکه و وصل رله خروجی است.
در برخی از انواع کنترل فاز برای تنظیم مدت زمان تاخیر در وصل پس از رفع ایراد (OnDelay) و مدت زمان تاخیر در قطع پس از ایراد به وجود آمده (OffDelay) و همچنین تنظیم میزان مجاز عدم تقارن ولتاژ فازها(Unbalance) ، یک ولوم مجزا قرار میدهند.
انواع خطاهای کنترل فاز :
1- افزایش ولتاژ (OverVoltage) : در صورتی که ولتاژ هر کدام از خط ها بیش از حد مجاز شود خروجی قطع میگردد. در کنترل فازهای معمولی این ولتاژ ثابت و در ایران معمولا بین 240 تا 250 در نظر گرفته میشود استاندارد آن 240 ولت است و در نوع سوپر کنترل فاز این مقدار توسط یک ولوم، توسط کاربر قابل تنظیم است.
2- کاهش ولتاژ (UnderVoltage) : در صورتی که ولتاژ هر کدام از خط ها کمتراز حد مجاز شود خروجی قطع میگردد. در کنترل فازهای معمولی این ولتاژ ثابت و در ایران معمولا بین 160 تا 180 در نظر گرفته میشود استاندارد آن 180 ولت است و در نوع سوپر کنترل فاز این مقدار توسط یک ولوم، توسط کاربر قابل تنظیم است.
3- عدم تقارن فازها (Unbalancy) : در صورتی که اختلاف بین ولتاژ هرکدام از فازها از یک مقدار مشخصی که معمولا توسط کاربر با یک ولوم(به نام ولوم U% یا دلتا U) تنظیم می شود و مقدار آن به درصد است بیشتر شود خروجی قطع میگردد.مثلا اگر ولوم U% روی 20% تنظیم شده باشد در صورتی که اختلاف بین هرکدام از فازهای ورودی با دیگری بیشتر از 20% شود آنگاه خروجی قطع میگردد.
4- جابجایی فازها (Sequence) : ترتیب فازهای وروی باید به صورت R-S-T باشد، در غیر اینصورت مشکلات زیادی میتواند ایجاد شود مثلا با جابجایی فازها جهت دور موتورهای سه فاز تغییر میکند. برای جلوگیری از این اتفاق، کنترل فاز در صورتی که ترتیب فازهای ورودی صحیح نباشد خروجی را قطع میکند. در این حالت زمان تاخیر در قطع محاسبه نمیشود و سریعاً خروجی قطع میگردد.
5- قطع فازها : هر کدام از فازهای ورودی که قطع شوند باعث 2 فاز شدن سیستم میشود و خروجی باید قطع گردد.
نکته 1 : توجه شود که در جاهایی که میزان ولتاژ برگشتی زیاد باشد ، در صورت قطع شدن یک فاز ممکن است کنترل فاز نتواند قطع شدن فاز را تشخیص دهد مثل زمانی که از موتورهای بزرگ استفاده میشود و برای حل این مشکل حتما باید از یک کنترل بار در کنار کنترل فاز استفاده شود تا در صورتی که جریان یک خط از مقدار مشخصی بیشتر یا کمتر شد خروجی قطع گردد.
نکته 2 : توجه شود که در مدل های مختلف کنترل فاز از دو روش مختلف برای خواندن ولتاژ ورودی استفاده میشود 1- روش معمولی یا RMS و 2- روش ولتاژ واقعی یا True RMS که روش True RMS دقیقتر و مقاوم تر در مقابل نویز میباشد.
قیمت کنترل فاز در این صفحه به روز است
کنترل فاز در اصفهان