icon-phone Super User - ربات ساز
با ما تماس بگیرید

تلفن : 09134621437

سبد خرید
0 گزینه‌ها - 0 ریال
سبد شما در حال حاضر خالی است!
محصول شما هزینه
پنج شنبه, 11 دی 1348 ساعت 03:30

آموزش حضوری AVR

پنج شنبه, 11 دی 1348 ساعت 03:30

آموزش ساعت نجومی

ساعت نجومی

 از سیر تا پیاز ساعت نجومی را در این صفحه آموزش ببینید

 

 نحوه نصب و راه اندازی ساعت نجومی:

1- قبل از هر چیز از قطع بودن کلید اصلی برق اطمینان حاصل کنید تا دچار برق گرفتگی نشوید.

2- سیم نول را به فیش N و سیم فاز را Ph روی دستگاه وصل نمایید.

3 - در صورتی که روی دستگاه شما فیش PO1 وجود دارد آن را به یک سر لامپ وصل نمایید و سر دیگر لامپ را به سیم نول وصل کنید

4- در صورتی که روی دستگاه فیش PO2 وجود دارد آن را به یک سر لامپ دیگر وصل کنید و سر دیگر لامپ را به نول وصل نمایید.

نکته :

 

 

در صورتی که دستگاه شما به جای فیشهای PO1 و PO2، فیش های 15,16,18 و 25,26,28 دارد کافی است  تا به جای فیشهای  PO1 و PO2 از فیش های 18 و 28 استفاده نمایید و فیش های 15 و 25 را نیز به فیش Ph وصل کنید

 

نکته 2 :

در صورتی که از لامپهای کم مصرف یا LED یا هر وسیله ای که از تغذیه های سوییچینگ یا تغذیه خازنی دارد استفاده می کنید نباید مجموع جریان استفاده از خروجی ها بیشتر از 1 آمپر باشد وگرنه رله داخل دستگاه اصطلاحاً خال می زند. در صورتی که جریا مصرفی بیشتر از 1 آمپر است حتماً از کنتاکتور استفاده کنید.

البته در صورتی که از لامپ های رشته ای استفاده می کنید می توانید تا 6 آمپر در خروجی استفاده نمایید.(به صورت کلی در صورتی که از تابلوهای LED یا مهتابی استفاده می کنید بهتر است از یک رله یا کنتاکتور استفاده نمایید)

نحوه استفاده از کنتاکتور :

هر کنتاکتور یک بوبین دارد که پایه های آن معمولاً با A2و  A1 مشخص می شود که شما می توانید مثلاً  A2 را به PO و A1 را به نول وصل کنید.سپس نوبت به وصل لامپها می رسد که به صورت زیر عمل نمایید:

 

 

روی کنتاکتور 3 خط ورودی به نامهایL1 و L2 و L3  وجود دارد که اگر کنتاکتور را برای روشن کردن لامپ استفاده کنید می توانید این سه خط را با سیم به همدیگر وصل نمایید و سیم فاز را نیز به آنها متصل کنید و اگر برای الکترو موتور 3 فاز استفاده می کنید باید 3 فاز ورودی را به ترتیب به فیش های L1,L2,L3  وصل کنید.

 

 

 

در طرف دیگر کنتاکتور، فیش های T1 و T2 و T3 وجود دارد که آنها نیز به ترتیب به سیم های الکترو موتور وصل می شود و اگر در صورتی که سه فیش ورودی L1,L2,L3 را به یکدیگر وصل نموده اید (جهت استفاده از برق تک فاز) باید 3 فیش  T1,T2,T3 را نیز به هم دیگر وصل کنید و با یک سیم به لامپها وصل نمایید. سیم دیگر لامپها را نیز به نول ( فیش N) وصل کنید.

 

 

تا اینجا سیم کشی مدار به اتمام رسیده است و باید تنظیمات نرم افزاری دستگاه را انجام دهیم:

بعد از اطمینان از صحت سیم کشی مدار، برق آن را وصل کنید تا دستگاه روشن شود. از اینجا به بعد مارکهای مختلف تنظیمات مختلفی دارند که در اینجا ما از ساعت نجومی فانوس سیستم استفاده می کنیم که با توجه به کیفیت خوب و 3 سال گارانتی، از قیمت مناسبی هم برخوردار است و طبق اظهار شرکت تاکنون چند هزار عدد از این دستگاه در شرکتهای توزیع برق استانهای مختلف نصب شده است.

با وصل برق دستگاه، روی نمایشگر دستگاه عبارت no time نمایش داده می شود که باید ابتدا تاریخ وساعت دستگاه تنظیم شود، برای اینکار ،ابندا کلید سمت راست(کلید اینتر) را به مدت 3 ثانیه نگه دارید تا پس از شمارش معکوس عدد سال نمایش داده شود در این حال یک عدد 4 رقمی در حال چشمکزن می باشد با کلیدهای وسطی(کلید افزایش) و کلید سمت چپ(کلید کاهش) سال جاری را تنظیم کنید و سپس کلید اینتر را فشار دهید تا به مرحله بعدی بروید.

                                            نجومی 11 نجومی 10

 نجومی 18

در این مرحله یک عدد چهار رقمی با یک نقطه در وسط نمایش داده می شود که 2 رقم سمت چپ آن در حال چشمک زدن می باشد،این عدد شماره ماه جاری می باشد بعد از تنظیم آن توسط کلیدهای افزایش و کاهش کلید اینتر را فشار دهید تا 2 رقم سمت راست چشمکزن شود، این عدد شماره روز است

 نجومی 17

بعد از تنظیم آن کلید اینتر را فشار دهید تا کلمه Hour نمایش داده شود  مجدداً کلید اینتر را فشار دهید تا ساعت فعلی سیستم نمایش داده شود.

ساعت نجومی 9

در این حالت عدد ساعت در حال چشمکزن می باشد،بعد از تنظیم آن کلید اینتر را فشار دهید تا عدد دقیقه چشمکزن شود بعد از تنظیم آن نیز کلید اینتر را فشار دهید تا تاریخ و ساعت تنظیم شده ثبت گردد و وارد مرحله بعدی که تنظیم طول و عرض جغرافیایی می باشد شوید.

در این مرحله کلمه L - L به صورت چشمکزن نمایش داده می شود  اگر در این حالت کلید اینتر را فشار دهید در مرحله بعدی باید  طول و عرض جغرافیایی را وارد کنید و اگر کلید افزایش را فشار دهید کلمه Code نمایش داده می شود  که با فشار مجدد کلید اینتر در مرحله بعد به جای طول و عرض جغرافیایی،کد شهر مورد نظر را باید وارد نمایید که این کد در بروشور برای 40 شهر ایران نوشته شده است و شما از روی آن باید کد را وارد نمایید.                         

 نجومی 8                     نجومی 7         نجومی 6

در صورتی که L - L را انتخاب کردید و کلید اینتر را فشار دادید کلمه Long (طول جغرافیایی) نمایش داده می شود ،کلید اینتر را فشار دهید و طول جغرافیایی شهر خود را وارد نمایید سپس اینتر را فشار دهید تا  Lati (عرض جغرافیایی) نمایش داده شود  مجدداً اینتر را فشاردهید و عرض جغرافیایی را تنظیم نمایید و کلید اینتر را فشار دهید.

 نجومی 15 نجومی 16

 نجومی 13 نجومی 14

توجه : طول و عرض جغرافیایی شهر خود را می توانید از جستجوگر گوگل یا GPS ویا GPS گوشی خود پیدا کنید.

در این مرحله کلمه Add1 نمایش داده می شود  که عدد 1 چشمکزن می باشد اگر عدد 1 را انتخاب نمایید ساعت تابستانی فعال می شود یعنی در 6 ماهه اول سال به صورت خودکار ساعت ، یک ساعت به جلو می رود و در 6 ماهه دوم سال یک ساعت عقب کشیده می شود و اگر عدد 0 را (با فشار کلید افزایش) انتخاب کنید ساعت تابستانی غیر فعال می شود.

 نجومی 5

با فشار کلید اینتر کلمه OSOn نمایش داده می شود  که به معنی میزان افست روشن شدن می باشد. در این مرحله هر عددی که تنظیم کنید اگر مثبت باشد به ساعت روشن شدن در غروب اضافه می شود یعنی دیرتر روشن می شود و اگر منفی باشد زودتر روشن می شود.

 نجومی 4

با فشار کلید اینتر کلمه OSOF را مشاهده می کنید  که به معنای میزان افست خاموش شدن است یعنی اگر عدد آن مثبت باشد خروجی نسبت به طلوع آفتاب دیرتر خاموش میگردد و اگر عدد آن منفی باشد زودتر از طلوع آفتاب خاموش می شود.

 نجومی 3

مجدداً اینتر را فشار دهید تا به مرحله بعدی بروید.این قسمت اگر دستگاه شما ساعت نجومی 2 رله ای باشد،زمان قطع رله دوم به شما نمایش داده می شود وگرنه مرحله بعدی نمایش داده می شود.در اینجا کلمه t 2OF نشان داده می شود  که به معنی زمان قطع رله دوم می باشد، با فشار کلید اینتر کلمه Mod1 نمایش داده می شود  که چشمکزن می باشد اگر این حالت را انتخاب کنید بعد از فشار کلید اینترساعت خاموش شدن رله دوم را باید وارد کنید و اگر Mod2 را انتخاب کردید باید مدت زمان روشن بودن خروجی دوم را بعد از غروب خورشید به ساعت وارد کنید به فرض مثال اگر عدد 5 را وارد کردید یعنی 5 ساعت بعد از غروب رله دوم خاموش شود.

 نجومی نجومی 2

با فشار مجدد کلید اینتر کلمهHd-t نمایش داده می شود  که جهت تعیین مدت زمان حالت دستی به ساعت می باشد. توضیح اینکه در زمانی که در منوی تنظیمات نباشید اگر کلید وسطی(افزایش) را به مدت 3 ثانیه نگهدارید خروجی های دستگاه به صورت دستی روشن می شود و تازمانی که یا مجدداً کلید افزایش را 3 ثانیه فشار دهید یا به مدت زمانی که در این قسمت منو تنظیم کرده اید روشن می ماند و سپس به صورت خودکار به حالت اتوماتیک بر می گردد.

 نجومی 21

و اما آخرین گزینه منو ، بعد از تنظیم مرحله قبلی و فشار کلید اینتر کلمه PAS0 نشان داده می شود  که 0 در حال چشمکزن می باشد اگر در این حال کلید اینتر را فشار دهید یعنی از رمز گذاری برای ورود به منوی تنظیمات صرف نظر کرده اید و اگر با فشار کلید افزایش PAS1 را انتخاب کردید در مرحله بعد یک عدد 4 رقمی را به عنوان رمز از شما دریافت می کند که برا ی این کار باید بعد از تنظیم هر عدد یک بار کلید اینتر را فشار دهید تا رقم بعدی انتخاب شود و پس از آخرین رقم تنظیمات منو تمام می شود و دستگاه به صورت چرخشی و به ترتیب تاریخ، ساعت، زمان روشن شدن رله اول ،زمان خاموش شدن رله اول  و زمان خاموش شدن رله دوم را نشان می دهد.

 نجومی 19

در صورتی که رمز خود را فراموش کردید باید با شرکت فانوس سیستم تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم صورت بگیرد.

تهیه شده در بخش آموزش فروشگاه ریات ساز

هرگونه کپی برداری از این مطالب شرعاً و قانوناً فقط با لینک دادن به سایت ربات ساز مجاز می باشد

پنج شنبه, 11 دی 1348 ساعت 07:00

حریم خصوصی

ما به شما اطمینان می دهیم که اطلاعات شخصی شما نزد ما محفوظ است و به هیچ عنوان تحت اختیار دیگران قرار نمی گیرد مگر با دستور محترم قضایی جمهوری اسلامی ایران جهت امور قضایی

پنج شنبه, 11 دی 1348 ساعت 07:00

درباره ما

گروه ربات ساز با هدف تسهیل نیازهای محققین، دانشجویان و علاقه مندان حوزه رباتیک اقدام به ایجاد فروشگاه ربات ساز نمود تا ضمن تامین قطعات مورد نیاز، آموزش نحوه استفاده از آنها و همچنین پروژه های آماده رباتیک و برق صنعتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهد.

امیدواریم با استعانت از خداوند متعال بتوانیم قدمی هر چند کوچک در ارتقای سطح علمی کشور عزیزمان برداریم.

همچنین از شما عزیزان تقاضا داریم ما را در راستای تحقق این هدف یاری نموده و ما را از نظرات و پیشنهادات خود بهره مند سازید تا ان شاء الله هر چه بیشتر بر کیفیت خدمات ارائه شده بیفزاییم.

منتظر پیشنهادات شما هستیم.

پنج شنبه, 11 دی 1348 ساعت 07:00

زمان ارسال

زمان ارسال کالا با توجه به نوع ارسال کالا به شرح زیر می باشد :

ارسال از طریق پست سفارشس 7 تا 10 روز

ارسال با پست پیشتاز 24 تا 72 ساعت

ارسال با تیپاکس 2 روز

ارسال با باربری  1 روز

جهت اطلاع از زمان ارسال کالاهایی که نیاز به آماده سازی دارند می توانید  تماس بگیرید.

 

پنج شنبه, 11 دی 1348 ساعت 07:00

روشهای پرداخت

امکان پرداخت هزینه کالا برای شما مشتریان گرامی از طریق واریز به حساب و اعلام شماره پیگیری آن و یا پرداخت آنلاین از طریق سیستم یکپارچه شاپرک مهیا می باشد.

پنج شنبه, 11 دی 1348 ساعت 07:00

شرایط فروشگاه

ضمن تشکر از شما بابت خریدتان به نکات زیر توجه فرمایید :

قبل از خرید از انتخاب خود اطمینان حاصل نمایید زیرا بعد از ارسال کالا امکان مرجوع نمودن آن نمی باشد.

فقط 48 ساعت پس از دریافت کالا مهلت تست و مرجوع نمودن کالا در صورت معیوب بودن آن را دارید.

در صورت تردید در انتخاب کالای مورد نظر حتما قبل از خرید سوال بفرمایید.

خرید از فروشگاه ربات ساز تابع قوانین و مقررات رسمی جمهوری اسلامی ایران می باشد.

پنج شنبه, 11 دی 1348 ساعت 07:00

مکان های قابل ارسال

خوشبختانه در حال حاظر امکان ارسال محصولات به تمامی نقاط ایران عزیزمان از طریق پست ، باربری ، تیپاکس و یا اتوبوس امکان پذیر است

تماس با ما

  • icon
    آدرس : اصفهان خیابان عبدالرزاق کوچه قصر پلاک 148
  • icon
    تلفن  :  09134621437

بالا